Olet täällä

Sisustuskonseptit

Tähtitornin Flygelin sisustuskonseptit on suunniteltu talon hengen mukaisesti. Valittavana on kolme vaihtoehtoa, joissa kokonaisuudet on linjakkaasti mietitty pienimpiä yksityiskohtia unohtamatta. Näistä konsepteista suoraan, yhdistelemällä tai oman maun mukaan valitulla sisustuksella syntyy ainutlaatuinen asumisen tunnelma.

Klassisen tyylikäs Kööpenhamina edustaa väritykseltään ajan henkeen sopivia harmaan ja vaalean sävyjä. Keittiön kalusteet ovat helmenharmaita, lattia on kalaruotokuvioitu tammiparketti. Makuuhuoneisiin on valittavana joko tammiparketti tai kokolattiamatto.

Pelkistetty ja moderni Milano on väritykseltään mustavalkoinen ja selkeä. Kalusteet ovat kiiltävän valkoiset, ovet selkeän  sileäpintaiset. Lattiat ovat öljyvahattua, veistopintaista vaaleaa tammilankkuparkettia. Makuuhuoneisiin voi valita joko tammilankkuparketin tai kokolattiamaton. 

Arvokas  ja harmoninen Pariisi yhdistää tummaa puuta ja modernia valkoista. Kalusteet ovat amerikanpähkinää ja kiiltävää valkoista.  Lattiamateriaali on öljyvahattua, veistopintaista tummaa lankkuparkettia. Makuuhuoneisiin voi valita myös kokolattiamaton.